Pavel Rupar: “Še bodo protesti, hudi protesti!”

Pavle Rupar, shod upokojencev

Prihajajo novi protesti. Še bolj množični. Tako za jesen napoveduje predsednik društva 1. oktober Pavel Rupar. 

Vlada Roberta Goloba še vedno spi. Upokojenci, ki so ostali na hladnem in jim Golobova vlada ni prisluhnila še vedno dobivajo miloščino. Nekateri pa težko preživijo iz meseca v mesec. Zato je društvo 1. oktober tudi preko Bruslja zahtevalo da slovenska vlada poskrbi za upokojence.

“V veliko čast si štejemo, da se je skorajšnje slovo Roberta Goloba začelo prav s protesti upokojencev, in našo borbo za pokojnine. zahtevamo volitve, morebitna kupčkanja kupoprodajni strank bomo zagotovo preprečili,” je zapisal Pavel Rupar in napovedal nove in še bolj množične shode upokojencev po poletnih počitnicah.  

Mar nas imajo res za take norce, da bodo celo ploskali, ker bo “ukinjeno prostovoljno dopolnilno zavarovanje” pet minut slave in samohvale, ker bo ukinjeno.. potem bodo isto sekundo uvedli obvezno plačevanje iste zmešnjave. V Inštitutu 1.oktober smo predlagali ukinitev, kar pomeni, DEJANSKO UKINITEV, je NE nema je, če ne razumete slovensko. Kdo je tu nor, iz koga se delajo norca? Narod, upokojenci, mladi, podjetniki, delavci, kmetje? Še bodo protesti!” Je zapisal Pavel Rupar na družbenih omrežjih.

 

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.