V Hrastniku grožnja z bombo pred prihodom ministrice Aste Vrečko

Asta Vrečko, zajem zaslona RTV

Včeraj v jutranjih urah so na Policijski postaji Hrastnik prejeli pisemsko pošiljko, ki je vsebovala grožnje o nastavitvi eksplozivnega sredstva v Hrastniku.

Župan Hrastnika Marko Funkl je za STA dejal, da že dolgo niso zabeležili kakšnega tovrstnega incidenta, in upa, da gre samo za provokacijo. Po njegovem mnenju so grožnje sicer uperjene prav v 3. festival delavskega filma Kamerat, ki te dni poteka v njihovi občini. Četrtkovega odprtja festivala se je udeležila ministrica za kulturo Asta Vrečko, drevi pa bo v okviru festivala tudi okrogla miza o delavskem boju, ki se je bo udeležil podpredsednik vlade in minister za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Luka Mesec.

Policisti  nevarnih predmetov niso odkrili, je bila pa včeraj povečana prisotnost policistov na tem območju, so povedali na policiji. Policisti še zbirajo obvestila o sumu storitve kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti in bodo o okoliščinah obveščali pristojno državno tožilstvo.

Očitno taka levičarska “srenja” ni primerna ravno za Hrastnik. Še posebej, ker se ljudje zavedajo slabih potez tako ministrice za kulturo, kot ministra za delo, družino in socialne zadeve? Se je pa ministrica Asta Vrečko zaradi groženj že pritoževala na družbenih omrežjih.

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.