Robert Golob se je kregal v Bruslju!

Robert Golob, slika: Gibanje svoboda

Voditelji članic Evropske ljudske stranke (EPP) so bili v četrtek v Bruslju kritični do političnega dogajanja v Sloveniji. To pa ni bilo všeč Robertu Golobu, ki ne prenese kritike.

»Priča smo razkroju vladavine prava in političnemu prevzemu medijev v Sloveniji, kjer je levičarska vlada z zakonom po nujnem postopku in izvajanjem nesprejemljivega pritiska na ustavno sodišče dejansko prevzela popoln nadzor nad nacionalno javno radiotelevizijo RTV,« so zbrani zapisali v izjavi po srečanju. Golobu, tako, kot vedno, resnica, ki ni njemu v prid ni všeč.

“Včasih nekatere politične grupacije, sploh bolj konservativne, živijo v preteklosti«. Ta izjava je bila zelo na mestu pred 15 meseci, pa so mogoče zamudili takrat priložnost, da jo dajo,” je užaljeno dejal Golob v izjavi za slovenske dopisnike. O stanju v Sloveniji očitno lahko prepriča le njih.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.