Peška iz prometne nesreče na Nasipni ulici je umrla

policija-stop storilec
policija-trak

Poročali smo o prometni nesreči ko je 29 letni moški, doma iz Maribora, vozil osebni avtomobil po Nasipni ulic v Mariboru. Ko je pripeljal, do zaznamovanega prehoda za pešce pa ni omogočil varnega prečkanja vozišča 27-letni noseči peški U.K., prav tako doma iz Maribora, ki je bila na prehodu za pešce.

V nesreči je na licu mesta poginil pes, ki ga je peška peljala s seboj. Danes pa so iz Univerzitetno kliničnega centra v Mariboru sporočili, da je ob 10.49 uri umrla 27. letna državljanka Slovenije, ki je bila v UKC pripeljana po nesreči, v kateri je bila udeležena kot peška.

Po zadnjih nepreverjenih informacijah naj bi nerojenega otroka zdravniki rešili.

V tej zvezi bodo policisti podali kazensko ovadbo za kaznivo dejanje nevarne vožnje, po 324. členu KZ-1 zoper 28 letnega državljana Slovenije. Voznik je imel v krvi 0,88 mg alkohola v litru izdihanega zraka.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.