Petkov večer v Prekmurju v znamenju slovenske glasbe

Jutrišnji petkov večer bo dan za zabavo, pravijo organizatorji prekmurskega zabavnega petkovega večera v Tornado baru v Prekmurju.

[color-box color=”yellow”] Prekmurski pevec in harmonikar Mark Tivadar, bo tudi tokrat v svojem Tornadu baru ustvaril pravo vzdušje slovenske glasbe in predstavitev novega Albuma; “Jaz te nimam le za tisto”[/color-box]

Mark obljublja dobro zabavo z številnimi glasbenimi gosti. Z pevko Andrejo bosta predstavila novo pesem, gost bo tudi Zoran Cilenšek, ki se vrača po dolgem času v Prekmurje, na prekmurskem petkovem večeru zabavne glasbe bo tudi ansambel Atlanta, ki bo spremljala vse nastopajoče. V družbo so povabili tudi pravo Goričanko Marino Huber, nastopil bo tudi Prekmurski Pištek iz
oddaje Slovenija ima talent, lahko pričakujete Dragoja Jošarja, ki je pred nekaj leti nazaj posnel hit Franc iz Prekmurja, na zabavo prihaja tudi pevec Miha Balažič, ki je prepeval dolga leta v Skupini Magneti, prihaja tudi pevec Rok Kemperle, ki bo predstavil svojo lastno avtorsko pesem, pridejo tudi godci Porini pa počini in Larisa Sreš, ki prepeva v skupini Avantura.


Vabljeni torej v Prekmurje,  ob 19. uri v Tornado baru, v Bakovcih. Vesela novica pa je ta, da vstopnine ni!

VREME

Maribor
jasno
41%
2.1km/h
0%
26°C
27°
25°
25°
Thu
17°
Fri
19°
Sat
21°
Sun
19°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.