Z Alenko Bratušek je Slovenija dobila tudi dražje vinjete

Alenka Bratušek lažni profil
Alenka Bratušek, slika twitter

Vlada je na današnji seji potrdila predlog družbe DARS in nove cene elektronskih vinjet. Z Alenko Bratušek je torej Slovenija dobila tudi dražje cene vinjet.

Še en neverjetni udarec za Slovence. Ob že tako višjih cenah, ki spremljajo življenje slehernega Slovenca je vlada Roberta Goloba podražila še vinjete. Ministrica za infrastrukturo Alenka Bratušek se je že izgovarjala, da so se za ta korak odločili, ker je treba zagotoviti dolgoročno vzdržnost družbe, da bomo lahko izvedli vse zastavljene projekte.

Cena letne elektronske vinjete za osebna vozila se je dvignila s 110 na 117 evrov, mesečne s 30 na 32 evrov, tedenske pa s 15 na 16 evrov. Za motorje se bo letna vinjeta podražila s 55 evrov za slabe štiri evre, polletna s 30 evrov za dva evra in tedenska za pol evra, na osem evrov. Za kombije se bo letna vinjeta podražila z 220 evrov na 235 evrov, mesečna s 60 na 64 evrov ter tedenska s 30 na 32 evrov.

Od volivcev pozabljena Alenka Bratušek, ki je svojo stranko “prodala” Svobodi, se je očitno tako na nedostojen način zahvalila svojim volivcem? Aja, saj jih sploh nima?

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.