Piramida nad Mariborom je potrebna oživitve

Zvone Zinrajh - Predsednik mestnega odbora Slovenske demokratske stranke Maribor

Neurejena Piramida je vsekakor potrebna oživitve, pravi kandidat za mestni svet predsednik SDS Maribor Zvonko Zinrajh je poudaril pomen Piramide, ki se razteza nad mestom.

Lučke so speljane in v le času adventa jih prižgejo, čeprav so že v slabem stanju. Potka je v slabem stanju, če nisi terensko primerno obut si umazan. Ljudje večkrat na sprehod na Piramido pripeljejo svoje hišne ljubljence, kateri pa nimajo košev za iztrebke. Potrebno bi bilo postaviti kakšno klop, da se človek lahko usede, kajti panorama na Maribor s Piramide je zares čudovita.

Vinograd na žalost propada, je pa res, da ima teren ostro škarpo. Problem je tudi voda, saj postane ob dežju deroča . Za Mariborčane bi lahko zgoraj na piramidi postavili tudi kakšno okrepčevalnico. Sicer pa je to samo nekaj predlogov kako izboljšati življenje in turizem v mestu. O tem bodo mestni svetniki razpravljali v novem sklicu mestnega sveta, še dodaja predsednik Mariborskega SDSa, Zvonko Zinrajh.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.