Pirc Musarjeva se je opravičila Novi24TV, našemu portalu (še) ne!

Nataša Pirc Musar, slika tweeter

Nataša Pirc Musar se je medijski hiši Nova24TV opravičila za besede, da medijski mir kupuje, da se plača medijski napad na drugače misleče. To je izrekla, poleg Nove24 TV, tudi za medije: Požareport, Reporter in Necenzurirano.


“To je slabo. Da se je to zgodilo, za gospoda Goloba zagotovo ni dobro. To, da se medijski mir kupuje, da se plača medijski napad na drugače misleče, je nekaj, kar prakticira Požareport, Nova24TV in zdaj tudi Reporter in Necenzurirano. Je to novinarstvo? Odgovor je ne,” je na vprašanje portala Siol.net, komentirala, kako to, da je Golobov GEN-I podjetju novinarke Necezurirano Vesni Vuković plačal več kot sto tisoč evrov, pri čemer nihče od vpletenih noče pojasniti, za kakšen posel je šlo, odgovorila takrat še predsedniška kandidatka Nataša Pirc Musar

Res je neverjetno. Predsednica države, Nataša Pirc Musar e zmogla toliko moči, da se je opravičila Novi24TV za njene preuranjene izjave. Ali se je opravičila tudi Reporterju, portalu Necenzurirano in Bojanu Požarju ni znano. Se pa še vedno ni opravičila našemu portalu e-maribor.si, katera nas je označila za satelit stranke SDS, oziroma, kot se je izrazila Janševo trobilo. Tako danes še enkrat javno zahtevamo od Nataše Pirc Musar, da se nam opraviči!

Bo zmogla predsednica tudi to opravičilo?

VREME

Maribor
delno oblačno
74%
2.1km/h
28%
21°C
21°
20°
20°
Thu
21°
Fri
19°
Sat
18°
Sun
18°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.