Podpišite peticijo proti Golobovi vladi!

Golobova vlada je v dveh leti vladanja za državljane Slovenije naredila zelo mali, ali skoraj nič. Predvolilne obljube so splahnele, ekipa Roberta Goloba pa ne zna reševati težav. Ravno zato se je izoblikovala spletna peticija proti Golobovi vladi.


Obljubljali so nam nešteto reform, med drugim 30 dni do specialista, 30.000 stanovanj in ureditev pravne države. Izvedli so le popoln politični prevzem javne Radio Televizije Slovenija, omogočili izdatno financiranje izbranih nevladnikov ob vsesplošni draginji, uvedli višje davke, odstranili ograje na meji in ogrozili varnost državljanov”. 

Obljubljali so svobodo, a smo priča vse bolj srditemu pregonu drugače mislečih in političnih nasprotnikov. Govorili so o plesu, a so še včeraj želeli omejiti festivale, veselice in koncerte. To, čemur smo priča, je že prava diktatura.” je zapisala Karin Planinšek pobudnica spletne peticije.

ZAKAJ JE POTREBNO PODPISATI PETICIJO?

– Ker imajo starejši še vedno nizke pokojnine, mladi nimajo možnosti za razcvet. Stanovanja so postala nedosegljiva, gospodarstvo je v zatonu. Ker imamo najvišji padec industrijske proizvodnje v EU, kar 62 % podjetij bi se po anketah odločilo za selitev v tujino, malim podjetnikom pa so krepko zvišali prispevke. Sprašujemo se kako naj se mladi odločamo za podjetniško pot, če bodo na koncu komaj pokrili stroške? Vladajo nam ljudje, ki postavljajo spomenike v obliki črke Ć, spodbujajo jezike priseljencev, ne spodbujajo pa slovenščine in integracije v našo družbo. In na koncu, postavljajo nam azilne domove, medtem ko se mladi nimajo kam odseliti. RECIMO NE! [color-box color=”blue”]

PETICIJO PODPIŠITE NA SPLETNI NA POVEZAVI:

LAHKO TUDI NATISNETE OBRAZEC PETICIJE , IZPOLNITE IN POŠLJETE NA NASLOV:

Slovenska demokratska stranka, Trstenjakova 8 1000 Ljubljana – za Karin Planinšek

LAHKO TUDI NATISNETE OBRAZEC PETICIJE , IZPOLNITE, POSKENIRATE IN POŠLJETE NA ELEKTRONSKI NASLOV:

[/color-box]

VREME

Maribor
oblačno
64%
2.1km/h
94%
20°C
21°
18°
17°
Wed
14°
Thu
13°
Fri
11°
Sat
11°
Sun

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.