Po razkritju o fušanju med delovnim časom, na RTV-ju panično rešujejo Berganta?

Igor E. Bergant, slika: Demokracija

Nekakšen lider stavkajočih na RTV je v škripcih. Zato ga je potrebno ohraniti za vsako ceno. To je nihče drug, kot Igor. E. Bergant. Tisti, ki med delovnim  časom na RTV še malo “fuša” za vlado?

Pisali smo že o Igorju. E. Bergantu i  njegovem “fušanju”. Med svojim delovnim časom, je voditelj Odmevov, Igor E. Bergant za Goloba, oziroma bolj rečeno za vlado, vodil pogovor o internacionalizaciji slovenskega gospodarstva v Mariboru. Za tak dogodek Bergant ni imel dovoljenja, oziroma za dovoljenje niti ni nikogar vprašal na TV Slovenij, če bi lahko sploh vodil tak vladni dogodek. No sedaj, ko je to prišlo v javnost pa je Berganta treba braniti za vsako eno, saj je “njihov”!

Berganta, ki je med novinarsko stavko proti sedanjemu poslavljajočemu se vodstvu RTV, sodil med ključne zakulisne politične aktiviste tranzicijske levice na RTV (poleg, na primer, Ksenije Horvat in Ilinke Todorovski, medtem ko je bila, denimo, Helena Milinković zgolj prvi obraz ali fasada novinarske stavke) in je, kot pravijo številni viri z RTV, “njihov vojak”, pa upoštevajoč njegov ožji in širši družinski pedigre, je treba obraniti za vsako ceno. Povedano drugače, tako ali tako odhajajoče vodstvo je treba fizično zamenjati že prihodnje dni, da se ne bi slučajno lotili še Berganta. Piše portal Požareport.

Sedaj je problem nastal tudi zato, ker vodstvo ne najde sedanjega generalnega direktorja RTV  Andreja Graha Whatmougha. Ta je baje na dopustu, Ti pa bi mu radi izročili sklep o začetku odpoklica. Vmešal pa naj bi se celo Bojan Veselinovič, ki po Tržiču poizveduje kje je generalni direktor RTV.

Naša RTV se res spreminja v pravi cirkus, Klone torej že imamo, Čakamo še ostale.

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.