..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Podrobnosti o uboju z nožem sredi Muske Sobote. 26-letnika zabodel Bosanec iz Tuzle.

sveča

Kaj se je dogajalo za štirimi stenami v enem izmed blokov v Murski soboti? Sprva res šlo za verbalno nasilje, a je preraslo v fizično. Med prepirom naj bi bil uporabljen večji kuhinjski nož. Pišejo o podrobnostih umora Slovenske novice.

»Po do zdaj zbranih obvestilih je osumljenec v stanovanjskem bloku z ostrim predmetom huje poškodoval oškodovanca, nato pa s kraja dejanja peš pobegnil. Moški, doma z območja UE Murska Sobota, ki je bil huje poškodovan, je kmalu zatem zaradi poškodb na kraju dogodka umrl. Osumljenec je neuradno 48-letni D. S. državljan Bosne in Hercegovine, doma iz Tuzle, ki naj bi bil zaposlen v večji slovenski gradbeni firmi.

Policisti še vedno nadaljujejo zbiranje obvestil o vseh okoliščinah. Storilca kaznivega dejanja umora, do zdaj še niso obravnavali za prekrške ali kazniva dejanja z znaki nasilja.

Umrli Marsel H. naj bi se v prekmursko prestolnico priselil iz Dobrovnika in je imel svoje stanovanje v neposredni bližini avtobusne postaje, kjer je tudi umrl. Mladenič, ki je končal Srednjo šolo za gostinstvo in turizem Radenci ter postal turistični tehnik, je bil nazadnje zaposlen v sosednji Avstriji. Potem ko je pred leti, zaradi »koronskega odpuščanja« izgubil službo v graški Magni, je delal kot varnostnik. Fant se je tudi rad ukvarjal z različnimi športi, bil je živahen in veseljak, ki nikomur ni želel nič slabega, pišejo Slovenske novice. Med drugim je v prostem času poučeval otroke smučarskih veščin.

Marsel H., slika instagram

Oče umrlega Marsela je dejal s solzami na očeh: »Vsak starš o svojem otroku vedno govori vse najboljše, a jaz dejansko o Marselu nimam povedati nič slabega. Res je bil razposajen in mladostniška razigranost ga je včasih pripeljala do kakšnih nevšečnosti, a zanesljivo lahko trdim, da nikomur ni želel nič slabega, še posebno nikoli ne bi koga ubil.« 

Družini umrlega Marsela iz našega uredništva izrekamo iskreno sožalje.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
67%
1.3km/h
74%
11°C
14°
8°
10°
Fri
11°
Sat
7°
Sun
3°
Mon
1°
Tue

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.