Poglejte kako hudo je v New Yorku. Oglejte si, kje pokopavajo ljudi! (video)

Neverjetno. Pred dnevi so napovedovali, zdaj se je uresničilo. V New Yorku zaradi polnih mrtvašnic krste pokopavajo na otoku Hart.

V New Yorku nimajo več kje pokopavati ljudi?

Otok Hart, ki leži dobrih 14 kilometrov zahodno od Manhattna, meri le malce več kot 0,4 kvadratnega kilometra, a v njegovi prsti je bilo od leta 1869 pokopanih več kot 800 tisoč trupel. Na otoku obratuje zadnje pokopališče za tiste brez družin ali tiste, ki si pogreba niso mogli privoščiti. Semkaj pripeljejo ljudi, za katere “mora poskrbeti mesto” in če se v neoznačenem množičnem grobu pojavi vaš svojec, ga lahko obiščete le, če imate o tem neizpodbiten dokaz.

Zaradi povečane smrtnosti ni več prostora v mrtvašnicah in pogrebnih zavodih. Več dela imajo zato na otoku Hart, kjer že 150 let k počitku polagajo umrle, ki nimajo znanih sorodnikov. Če so običajno pokopi na tem anonimnem pokopališču potekali enkrat tedensko, pa od prejšnjega tedna potekajo vsak dan.

Trenutno je v državi NewYork  število pozitivnih primerov okužbe že 160.000, umrlo pa je več kot 7000 ljudi.

MG


VREME

Maribor
pretežno oblačno
94%
0.5km/h
67%
12°C
13°
11°
13°
Tue
12°
Wed
12°
Thu
13°
Fri
12°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.