Poglejte si kako lepo drsališče na prostem ima Maribor

slika: facebook

V starem mestnem jedru se je danes ob 13.00, odprlo težko pričakovano DRSALIŠČE NA PROSTEM, ki bo zimskim navdušencem na voljo vse do marca 2019! Obiskovalci bodo lahko drsali na drsalni stezi v dolžini 140 metrov.

Centralno drsališče se razprostira na 600 kvadratnih metrih, poleg tega je urejena drsalna steza v dolžini 140 metrov, širine 2,5 metra. Debelina ledu je 6-8 centimetrov. Letos pa ni nadstrešnice, saj zanjo to niso dobili dovoljenja.

Vizit Maribor je na svoji Facebook strani objavil video posnetek z drsališča:

Na Zavodu za turizem Maribor-Pohorje so dejali, da drsališče v prazničnem in na splošno zimskem času poživi vsakodnevni utrip mestnega jedra, ponudi dodatno vsebino za doživetje Maribora za turiste, navsezadnje pa dopolni tudi športno ponudbo mesta. Otroci do sedmih let bodo lahko drsajo brezplačno, 2 evra bodo morali za vstopnico drsalci od 7. do 18. leta, odrasli pa 3 evre. Izposoja drsalk bo znašala 2,50 evra, izposoja čelade ali hojice pa 2 evra.

slika Facebook

slika: facebook

M.G.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.