Poglejte si to neverjetno sovražnost levičarskega ekstremista, ki želi smrt Janezu Janši in ostalim

Levičarki ekstremisti, so v dnevih pred volitvami napeli vse sile in vso svojo sovražnost usmerili v stranko SDS, saj tej stranki na prihajajočih volitvah najboljše kaže.

Tako se je levičarski ekstremist na družabnem omrežju X imenovan Jan Breznik, pred Evropskimi volitvami spravil kar na člane stranke SDS, jim zaželel smrt, imenoval za podgane in podobno.

V naših družbah je sovražni govor zakonsko prepovedan, enakost vseh ljudi pa ustavno zagotovljena. Predvidene so sankcije tako za sovražni govor kot tudi za druga dejanja neposredne ali posredne diskriminacije posameznikov ali skupin. To definicijo so na svoji strani zapisali v Mirovnem inštitutu, levičarskem združenju, katerih je polna usta govora o sovražnem govoru. 

In ravno slednji Jan Breznik (tako je imenovan na omrežju X) je eden tistih levičarskih ekstremistov, katerega Mirovni inštitut ne bo preganjal?

Bo tokrat policija pri šla ne dom tega levičarskega ekstremista?

 

VREME

Maribor
jasno
41%
2.1km/h
0%
28°C
30°
27°
26°
Mon
16°
Tue
17°
Wed
21°
Thu
21°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.