Slovenske novice o tem da se Alfi Nipič uči hoditi, a nastopil je v oddaji V petek zvečer

Slovenske novice o tem da se Alfi Nipič uči hoditi, a nastopil je v oddaji V petek zvečer
Alfi Nipič, zajem slike

Danes smo na portalu Slovenske novice lahko prebrali sicer zaklenjeni članek Mojce Marot o stanju Alfi Nipiča, po tem, ko je prebolel covid.

Neskladja s člankom o Alfi Nipiču?

“V mariborskem Muzeju narodne osvoboditve so sredi minulega tedna, 8. decembra, odprli razstavo Ostal bom muzikant brez glavnega akterja Alfija Nipiča, saj legendarni pevec še vedno okreva po okužbi s koronavirusom. Prejšnji teden so ga iz mariborskega UKC premestili na oddelek za pljučne bolezni na Slivniškem Pohorju, kjer se znova uči hoditi. Še vedno potrebuje tudi kisik. »Trenutno se počutim zelo v redu. Okužbo sem premagal, še vedno pa potrebujem pomoč kisikove maske in tako bo verjetno nekaj časa. Največja sreča je, da nisem potreboval respiratorja. Sem pa zbolel za covidno pljučnico, je dejal Alfi..” Tako se začenja članek o Alfi Nipiču na portalu Slovenske novice..

Mnogi bralci pa so se ob tem začudili, saj so nastop Alfija Nipiča videli prav ta petek v oddaji V petek zvečer na nacionalni televiziji, ko je zapel pesem Silvestrski poljub. Četudi oddaja ni bila posneta isti dan, je začudenje še toliko večje, saj se je Alfi konec meseca novembra okužil s koronavirusom in ni mogel nastopiti.  Možno je tudi, da je Alfi Nipič v oddaji nastopil mnogo prej, a ker sam pravi, da ne zaupa v cepiva in je anticepilec, v oddaji pa brez pogoja PCT ni mogel nastopiti. Kot so sporočili iz TV Slovenija, pa pogoje PCT dosledno upoštevajo.

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.