Poglejte si vso vulgarnost in nestrpnost raperja Zlatka.

Raper Zlatko
Raper Zlatko, slika twitter

“V kulturi in oliki govorcev, prisotnih zastavah in drugih simbolih ter reakcijah množice ni videti nobene razlike med tem ljubljanskim mitingom ter mitingom Miloševićevih pristašev na Ušču leta 1989,” je dejal predsednik vlade Janez Janša.


Vulgarni in nestrpni Zlatko?

Raper Zlatan Čordić – Zlatko je pred zbrano množico na križišču Celovške, Gosposvetske in Tivolske ceste zopet poskrbel za škandal. Svoj govor je zaključil s sledečimi besedami: “Borut Pahor molčeči, odjebi, Janez poseban, odjebi! Hvala lepa in srečno”. Gre za še en dokaz, da ideološki nasprotniki vlade enostavno niso sposobni kulturnega dialoga. V bistvu pri (ne)kulturnem zakladu Raperja Zlatka ni treba to niti posebej ugotavljati.

To je Zlatkova kultura:

O raperju Zlatku smo zapisali že mnogo. Pravzaprav kar on sam poskrbi, da se o njem piše na tak ali drugačen način. Na protestih je že večkrat zakuhal razne incidente. Snemalec Nove24TV prav gotovo ne bo nikoli pozabil, kako mu je iz rok ukradel kamero, kar je nizkoten napad na novinarsko delo. Na lanskoletni proslavi ob dnevu samostojnosti je vdrl na prizorišče, kjer je hotel zmotiti potek proslave. Nadlegoval in zasledoval je direktorja NIJZ Milana Kreka, zaradi nezadovoljstva z odločbo Ministrstva za kulturo o svojem statusu samozaposlenega v kulturi je žalil in grozil uslužbenki, podpisani pod odločbo. Večkrat je javno pozival, naj ljudje ne nosijo mask, provociral policijo in še bi lahko naštevali. Piše Demokracija.

In ta človek se ima za kulturnika? Presodite sami!

P.M.

VREME

Maribor
rahel dež
93%
2.6km/h
100%
20°C
21°
19°
19°
Sat
15°
Sun
19°
Mon
19°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.