..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Pogrešan 76 letni Ptujčan

Slika: policija

PU Maribor sporoča, da je neznano kam je odšel KELC Martin, star 76 let,  iz območja Ptuja. Pogrešani je bil nazadnje opažen 23.8.2018 ob 17.00 uri, na Ulici Jožefe Lackove na Ptuju.

KELC Martin je visok okoli 160 cm, suhe postave, sivih krajših las, na nosu ima izrastek, je neobrit. Ko je odšel, je nosil pokrivalo –  »šilt« kapo svetlo modre barve z neznanim napisom, verjetno rumene barve, oblečen je bil v sive dolge hlače, sivo kratko majico z V-izrezom ter obut v svetlo sive sandale. Nosi čevlje velikosti številke noge 41 in je brez telefona in osebnih dokumentov.

Naprošamo vse, ki bi pogrešanega opazili, ali kar koli vedeli o njegovem izginotju, da o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo, ali pokličejo na telefonsko številko 113 oziroma na anonimni telefon policije 080-1200.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
53%
5.1km/h
75%
16°C
19°
14°
15°
Sun
6°
Mon
1°
Tue
2°
Wed
4°
Thu

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.