S kolesom bežal pred policisti

policija-stop storilec
policija-trak

Včeraj zvečer so imeli policisti Postaje prometne policije Maribor polne roke dela s kolesarjem na Pobreški cesti v Mariboru, Zaradi napačne strani vožnje po kolesarski stezi, so želeli ustaviti 19-letnega kolesarja. Ta se na znake policistov ni želel ustaviti, ampak je začel bežati proti dvoetažnemu mostu. Tam je skočil s kolesa in pričel pred policisti bežati peš. Med begom pa je odvrgel tudi nahrbtnik, ki ga je imel pri sebi, Policisti so ga vseeno dohiteli in prijeli. Prijeti je imel v nahrbtniku  okoli 50 g posušenih rastlinskih delcev marihuane.

Policisti so mu odredili tudi preizkus alkoholiziranosti, ki je bil negativen, opravili pa so tudi  postopek za prepoznavo drog. Ta test je pokazal, da je vozil kolo pod vplivom prepovedanih drog. Zaradi tega so mu policisti odredili še strokovni pregled v UKC Maribor, katerega je omenjeni kolesar odklonil.

Policisti so mu izdali plačilni nalog zaradi sedmih različnih kršitev Zakona o pravilih cestnega prometa, zaradi posesti prepovedane droge pa ga bodo tudi kazensko ovadili, zasegli pa so mu tudi skoraj novo kolo, za katerega policisti sumijo, da je ukradeno.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
megla
88%
0.5km/h
100%
2°C
4°
1°
2°
Tue
2°
Wed
2°
Thu
2°
Fri
2°
Sat

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA