Pomagajmo: mariborska samohranilka brez elektrike in vode

slika je simbolna

Kot poroča portal Nova24tv.si se Mariboru dogaja nekaj žalostnega. Mariborsko samohranilko s sinčkom mečejo iz stanovanja. Mati samohranilka in sin že več mesecev živita brez elektrike in tople vode in sta tik pred tem, da postaneta brezdomca. To je nedopustno, pravijo mnogi. In pred tem ne smemo zatiskati oči. Moramo pomagati.  

Njun dolg znaša znaša borih 2875 evrov, ko se ta dolg poplača, bosta dobila tudi elektriko. V stanovanju je mrzla voda in ni luči. Vsi, ki ste pripravljeni pomagati lahko to storite na naslednje načine:                                                                                                   Lahko nakažete denar na: SI56 6100 0001 3621 087 REFERENCA je SI99, namen je MAMA C,                     ali pošljete SMS na: UPORNIK5 na 1919.

Prav zaradi takih žalostnih zgodb, ki jih je v Mariboru še veliko, pa je nedopustno, da v Sloveniji sprejemamo migrante, ki v našo davčno blagajno niso vplačali niti centa, in jim nudimo vso možno udobje. Migrantom v Sloveniji ni treba skrbeti kaj bodo jedli naslednji dan, kaj bodo pili, s čim se bodo ogrevali. Ni jim treba skrbeti, kdo bo plačal njihove stroške. Samo za prehrano migrantov naj bi država namenila 3 milijone evrov, za ekološko prehrano pa 1,4 milijona evrov, medtem ko so tu še dodatni stroški za varovanje in preskrbo. (tak je bil namreč javno objavljen razpis). In žalostno je da številne slovenske družine  životarijo iz dneva v dan … Je to pošteno, se še sprašujejo na portalu Nova24tv.si.

Več o tem, si lahko preberete TUKAJ

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.