Pomagajte razjasniti okoliščine prometne nesreče

Slika: policija

Iz PU Maribor, smo dobili nujno obvestilo, k razjasnitvi okoliščin okoli prometne nesreče. 21. 8. 2018 ob 7.05 uri, se je na Cesti proletarskih brigad, v bližini objekta Betnavska cesta 85 b v Mariboru, zgodila prometna nesreča. V njej  je bila udeležena peška, ki je pri zeleni luči na semaforju prečkala vozišče na Cesti proletarskih brigad, ko je za njo, po Betnavski cesti, na Cesto proletarskih brigad zavijal neznani voznik, neznanega tovornega vozila bele barve, SG registrskega območja ter trčil vanjo.

Zaradi razjasnitve okoliščin dogodka, naprošamo morebitne očividce prometne nesreče, da se zglasijo na PP Maribor II., ali pokličejo na telefonsko številko 02/429-26-00 oz. 113, so sporočili iz PU Maribor.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.