Pomagajte nam najti “proticovidno” cvetličarno, kjer ne spoštujejo ukrepov!

svetličarni
slika je simbolna

Vsake toliko se nasprotniki ukrepov poslužujejo res skrajno nevarnih prijemov za pridobivanje strank. Lastnica ene izmed slovenskih cvetličarn je na svoja vrata nalepila kar letak, kjer odkrito spodbujajo k nenošenju zaščitnih mask ter kršenju pogojev PCT.

V cvetličarni ne žalijo da uporabljate maske niti ne potrebujete PCT-ja?

Tako na družbenih omrežjih kroži napis na eni izmed cvetličarn: V naši cvetličarni ne potrebujete maske, saj želimo videti vaš nasmeh. Od PCT pogojev pa želimo le: Prijaznost, Cenite naše delo, Trgovino zapustite nasmejani in dobre volje.

Napis na cvetličarni

Seveda z napisom ni nič narobe, če nebi bil ta napis med ponovno slabim epidemiološkim stanjem v Sloveniji, kjer okužbe naraščajo iz dneva v dan.   Zapis, ki se je pojavil na socialnih omrežjih, je naletel na veliko zgražanje tistih, ki se zavedajo nevarnosti epidemiološke situacije in spoštujejo navodila strokovnjakov. Ukrepi namreč niso sprejeti v obliki odlokov zato, da bi nam brez potrebe zagrenili življenje, temveč da bi se čim bolj obvarovali pred četrtim valom epidemije, ki bo po mnenju poznavalcev še hujši kot tretji. 

Če pri tem napisu, uporabimo malce sarkazma, so si je s tem zapisom, morebiti v cvetličarni naredili reklamo dober posel. Saj več smrti, posledično pomeni večji posel za cvetličarno.

Pomagajte nam najti to neodgovorno cvetličarno!

P.M:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.