Veselinovič odhaja z STA? Imel naj bi že službo pri Odlazku?

veselinović STA novic
STA, slika: twitter

Kot ekskluzivno poroča portal Nova24TV, naj bi se dosedanji direktor Slovenske tiskovne agencije že dogovoril za novo službo. 

Veselinovič odhaja iz STA, ne pa tudi iz medijev

Nedanji UDBOVEC in “večni” direktor STA, katerega je nastavila na čelo državne agencije stranka SD Bojan Veselinovič se poslavlja. A bo ostal v medijih, saj naj bi postal direktor/superurednik centralizirane redakcije v Vevčah pri medijskem tajkunu Martinu Odlazku.

Tehnično naj bi bilo to videti tako, da bo novinarska ekipa Bojana Veselinoviča zagotavljala vsebino za celoten medijski imperij tajkuna Martina Odlazka. Vsak izmed njegovih medijev naj bi imel le še kakšnega posameznega lokalnega novinarja, vse drugo pa bo centralizirano v Vevčah. Šlo naj bi za odkrito trgovanje s politično levico.

V zameno za ideološko pravoverne vsebine v vseh njegovih medijih, naj bi Odlazku, levica v zameno ponudila dvoje – da bo za vedno ostal na prostosti in da bo država zagotovila finančno podporo njegovim tiskanim medijem. Po informacijah portala Nova24TV, pa naj bi se v superuredništvu zaposlil tudi znani “likvidator” Dejan Karba, v preteklosti zaposlen pri Delu, Dnevniku, in član Socialnih demokratov. Je to medijsko mešetarjenje narejeno za naslednje volitve, ko ima Tanja Fajon velike želje in hlastanja po oblasti?

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.