Romana Tomc deležna toplih in prijateljskih pozdravov, na srečanju prijateljev Nove24TV. #foto

Romana Tomc na srečanju prijateljev Nove24TV,, (Foto: mp_makingmemories)

 

Evropska poslanka Romana Tomc je med ljudmi izredno priljubljena političarka. Kamor koli pride prinese neko svežino med ljudi. Tako je bilo tudi na srečanju prijateljev Nove24TV v Škocjanu na Dolenjskem..

V soboto je v Škocjanu na Dolenjskem potekalo srečanje podpornikov Nove24TV in Demokracije. Sproščeno druženje v podporo teh dveh medijev je potekalo ob pestrem zabavnem programu, poskrbljeno bo tudi za hrano in pijačo. Na srečanje so prišli številni obiskovalci iz vseh koncev Slovenije. Tudi s posebnim avtobusnim prevozom iz Maribora.

Se je pa srečanja precej nepričakovano udeležila tudi izredno priljubljena Evropska poslanka Romana Tomc in med ljudmi povzročila izredno veselje. Mimo ljudi se je res komaj premikala, saj jo je skoraj vsak hotel imeti delček le zase. Neštetim stisko rok in slikanj ni bilo videti konca. V res prijetni atmosferi so nastale tudi zelo pričujoče slike, katere ekskluzivno objavljamo na našem portalu. (Foto: mp_makingmemories)

Foto: mp_makingmemories

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.