Portal Spletni časopis in družina Petra Jančiča na rezervni lokaciji zaradi požara pri sosedu.

požar v Ljubljani, slika PGD Črnuče

Novih Jaršah v Ljubljani je v četrtek izbruhnil velik požar, ognjeni zublji pa so zajeli stanovanjski blok . Kar štiri stanovanja so uničena. med njimi tudi stanovanje znane slovenskega publicista in urednika spletnega portala Spletni časopis Petera Jančiča.

Po četrtkovi urbulentni noči, katero je imel za sabo znani slovenski publicist Peter Jančič, ki živi v bloku, ki je zagorel, se je moral začasno preseliti. Požar se je začel širiti v sedmem nadstropju. Jančič je že sinoči napisal, da je močno gori streha bloka, stanovalci pa so bili evakuirani.

Po neprespani noči je dopisal, da so gasilci požar pogasili, njegovo stanovanje pa še nekaj časa ne bo primerno za bivanje: »Iz tal kuhinje sem pobrisal kakšnih sto litrov vode. Se je naredil bazenček. Nimamo elektrike. Na balkonu je tudi pestro,« je zapisal in dodal, da seli  spletni časopis (in družino) na rezervno lokacijo.

 

Nevarnosti, ki so bile ocenjene in so pretile, so bile predvsem iz vidika višine, visoke temperature in možnosti zastrupitve. Požar v objektu je bil zelo hitro pogašen, velike težave pa je zaradi dinamične in zahtevne strehe povzročal požar v ostrešju.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.