Požar s člankom utišal Niko Kovač. Zaradi Renate Zamida utihnil tudi njen oče!

Miha in Nika Kovač
Miha in Nika Kovač, slika: družbena omrežja

Prav neverjetna zgodba se odvija glede Renate Zamida, katera bo nastopala na glavnem odru frankfurtskega sejma – v imenu institucije, ki jo je “domnevno” oškodovala. No kaj takega pa se še ni zgodilo.

Zamidovi pa očitajo zlorabo položaja, oškodovanje javnih sredstev in nevestno delo na podlagi 257. in 258. člena kazenskega zakonika. Ključni očitki kaznivih dejanj so povezani z investicijskimi mahinacijami famozne Renate Zamida okoli založbe in kavarne Goga, v katere je vpleten tudi Mitja Ličen, direktor omenjene založbe in član sveta JAK. Sestavni del kazenske ovadbe pa je tudi sporna pogodba med Zamidovo in Miho Kovačem, znanim političnim analitikom, kjer naj bi javni denar pristal v zasebnih žepih Nike Kovač, hčerke Mihe Kovača in prvega obraza NVO oziroma Inštituta 8. marec. Piše Požareport.

Sedaj naj bi se Nika Kovač zavila v molk. Namesto da rešuje Anhovo, bo verjetno najprej poskrbela za svojo (zasebno) rit? Pa verjetno tudi za očetovo? Sicer pa bo, Renata Zamida, vsem na začudenje glavna moderatorka na knjižnem sejmu v Frankfurtu, kjer je – letos – Slovenija celo častna gostja sejma in katere je glavni kurator prav Miha Kovač.

Sicer pa naj bi na frankfurtskem sejmu menda nastopila tudi politična aktivistka Nika Kovač, ki se je zdaj, skupaj s svojim Inštitutom 8. marec, vsaj kar zadeva Renato Zamida in JAK*, zavila v pomenljiv molk. Da ne bo spet vsega Janša kriv.

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.