Prihajajo močne nevihte! Pričakujete lahko nalive, veter in točo.

VREME gasilci
Slika simbolna

Po vremensko burni noči nevihtnega dogajanja še ni konec. Sistem močnih neviht iz Italije je že zjutraj dosegel Slovenijo. Iz zahoda vremensko nestanovitno dogajanje prihaja tudi na SV države.

Tudi danes nas bo prešlo več nevihtnih sistemov, ki bodo s seboj prinašali nalive, močne sunke vetra in točo, Arso je zato za celotno Slovenijo izdal oranžno vremensko opozorilo, ki ga lahko čez dan še zaostri. Ker bo vremensko dogajanje intenzivno, meteorologi zato opozarjajo, da spremljate napovedi, opozorila in radarsko animacijo padavin.

Kot so zapisali na Facebook strani Arsa, bo Slovenijo čez dan najverjetneje prešlo več nevihtnih sistemov, saj se bo nestabilnost ozračja ob močnem vetru hitro obnavljala. Zaradi bližine fronte se lahko predvsem nad severno polovico Slovenije obnavljajo nevihte, ki lahko prinesejo dolgotrajnejše nalive. Obenem bodo še vedno možna neurja z močnimi sunki vetra in točo.

Rače..pogled proti Pohorju, slika: Klavdija Hozjan

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.