Tina Gaber po novem nevladnica, ki daje ministrstvu predloge?

Tina Gaber hrani nutrije, slika twitter

Tina Gaber ima, odkar je pod streho vzela “brezdomca” Roberta Goloba, očitno veliko časa. Sedaj se ukvarja z nutrijami.

Nutrija ali bobrovka (znanstveno ime Myocastor coypus) je velik rastlinojedi glodavec, edini predstavnik rodu Myocastor in družine Myocastoridae. Živi v vodi ali na obvodnih področjih, najdemo pa jo lahko v Severni in Južni Ameriki, Evropi, Afriki in Aziji. Po videzu spominja na veliko podgano; odrasle živali tehtajo med 5 in 9 kg ter merijo od 40 do 60 cm v dolžino brez repa, ta meri dodatnih 30 do 45 cm. So pa Nutrije zelo močno zastopane tudi v Ljubljani.

S temi, sicer ljubkimi živali se ukvarja ljubica Roberta Goloba, predsednika vlade, ki se je prelevila celo v nevladnico in predala več kot 24 tisoč podpisov pod peticijo, s katero ljudje izražajo nasprotovanje odlovu nutrij na območju Ljubljanskega barja. no lepo, da si je ljubica predsednika vlade našla hobi. Je pa res nenavadno, da prav ona daje predloge ministrstvu za kmetijstvo, med tem, ko je šef ministrice prav njen ljubimec.

Zanimivo bo spremljati, koliko bodo ti nevladniki “za nutrije” dobili denarja od države.

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.