Pripravit se! Z novim letom prihajajo nove podražitve!

Telemach draži storitve

Prva sprememba že 1. februarja čaka naročnike Telemacha. Z omenjenim datumom namreč spreminjajo naročniške pakete. Februarja bodo tako postopoma nadgradili pakete z višjimi hitrostmi interneta. Tako bodo po novem v paketu SILVER2 oglaševane hitrosti interneta dvignili z dosedanjih 40/1 Mbps na do 50/1 Mbps. Spreminjajo pa se tudi cene nekaterih fiksnih paketov. Cene se bodo zvišale za evro do dva evra. Evro dražji bodo tako med drugim paketi Dvojček Začetni, Dvojček Osnovni, Dvojček Razširjeni, Optika Dvojček Začetni, Optika Dvojček Osnovni. Za 1,5 evra se bodo podražili paketi Trojček Gold Trojka, Trojček Gold 2, Optika Trojček Gold Trojka. Dva evra bodo dražji paketi Trojček Silver 2, Optika trojček Silver 2, GPON Trojček Silver2, piše Žurnal24.

ZZZS viša premijo

“Napovedi vlade in ZZZS kot nosilca obveznega zdravstvenega zavarovanja kažejo, da bodo doplačila k zdravstvenim storitvam, ki so se v letu 2018 povečala za več kot 5 odstotkov, naraščala tudi v letu 2019, zato smo po skoraj dveh letih ponovno primorani zvišati premijo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja,” so svoje zavarovance obvestili iz Adriatic Slovenica. S 1. marcem bo stopil v veljavo nov Premijski cenik dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. Mesečna osnovna premija bo od takrat naprej znašala 31,98 evra.

PRIMITE SE TOREJ ZA DENARNICE, PRIHAJAJO PODRAŽITVE.

Več na: www.zurnal24.si

M.G.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.