Stojmenova Duh, dodelila največji posel podjetju s katerim sodeluje Pirc Musarjeva?

Služba vlade za digitalno preobrazbo, ministrice Emilije Stojmenove Duh, je objavila seznam izvajalcev digitalnih izobraževanj za starejše. Na seznamu izvajalcev je desetkrat zapisano tudi ime podjetja Smart Naris. S slednjim sodeluje tudi kandidatka za predsednico republike Nataša Pirc Musar.

Je Nataša Pirc Musar še vedno tista neodvisna kandidatka za predsednico Slovenije, kateri je poštenje na prvem mestu in preko vez in poznanstev nebi nikoli prišla do posla? Ob tem se seveda moramo vprašati zakaj je največji posel izmed vseh izbranih izvajalcev dobilo ravno podjetje, ki po javno dostopnih informacijah ni nikoli izvajalo dejavnosti na področju digitalnega opismenjevanja starejših? In zakaj na ministrstvu Stojmenove Duh skrivajo člane razpisne komisije?

Na seznamu je 29 izobraževanj v različnih slovenskih občinah. Izobraževanja pa bo kar v desetih primerih izvajalo isto podjetje. To je podjetje Smart Naris s sedežem na Einspielerjevi ulici 6 v Ljubljani.

Med predavatelji na spletni strani podjetja je seveda predsedniška kandidatka Nataša Pirc Musar. Prav ona je z Emilijo Stojmenovo Duh, ministrico iz stranke Gibanje Svoboda, tudi soustanoviteljica Združenja za povezovanje strokovnjakinj in promocijo znanja oziroma združenja ONA VE. Ali je ob tem spoznanju še kdo, ki misli, da gre pri tem le za naključje?

Kako pa vi to komentirate?

vir: portal24

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
97%
1km/h
75%
13°C
14°
13°
13°
Mon
12°
Tue
8°
Wed
10°
Thu
9°
Fri

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA