Prvič v Mariboru! Velik nočni šahovski maraton

Velika dvorana bara Naomi, v stavbi Prevozništva Joco na Tržaški cesti 23 v Mariboru bo danes zvečer nabito polna, saj jo bodo zavzeli šahisti iz kar 7. držav. Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne, Kosova, Avstrije in Nemčije.

Znano mariborsko šahovsko društvo Branik, ki v letu 2019 praznuje 100 let delovanja, bo v noči iz petka na soboto organizator enega večjih šahovskih turnirjev pri nas. Potekal bo 2. memorialni turnir Franca Virtiča st., ki se bo tokrat  iz Miklavža na Dravskem polju,  prvič preselil v mesto Maribor.

Šahovski maraton bo trajal od 18. pa vse do 3. ure naslednjega dne. Igralo se bo po sistemu “Švicar” 29 kol, 5 min. Najboljšim šahistom bodo podelili tudi pokale. Za 1. mesto absolutno, pokal za najboljšega domačina, pokal za najboljšega veterana, pokal za najboljšega mladinca, pokal za najboljšo žensko in praktične nagrade za vse udeležence.

Še vedno pa sprejemajo tudi prijave na tem naslovu.

M.G.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.