Razkrivamo! Kateri novinarji se maščujejo Nini Krajnik?

Za resnico, ki je bila izrečena v oddaji Intervju dr. Jožeta Možine, se je bilo treba po pričakovanju maščevati,” je v svojem odgovoru na Reporterjev članek o dr. Nini Krajnik zapisal njen partner in župan občine Moravče, dr. Milan Balažic.

Po tem, ko je dr. Nina Krajnik kot gostja v oddaji z dr. Jožetom Možino naglas spregovorila o globoki državi in liniji njenih nosilcev, pri čemer je do skrajnosti razgalila levico, ki je privatizirala visoko šolstvo ter akademsko sfero, direktno pa izpostavila tudi glavne uzurpatorje – Gregorja GolobičaSlavoja Žižka in Mladena Dolarja, je s tem več kot očitno dreznila v “osje gnezdo”, saj si je že naslednji dan na glavo nakopala agente globoke države – kot se je izkazalo, so bili tja poslani s strani smetarskega tajkuna Martina Odlazka, z željo po maščevanju s tako imenovanim “umorom osebnosti” nje in njenega partnerja, moravškega župana dr. Milana Balažica.

Balažič je pojasnil, da gre za revijo (Reporter, ki je slavila “zmago” smetarske mafije in podjetja Termit nad županom, ki si prizadeva za čisto okolje in prepoved zakopavanja nevarnih in strupenih odpadkov, hkrati pa je dodal in opomnil, da sta prav Reporterjeva novinarja tista, ki sta vdrla v zasebnost njunega doma in maltretirala njegovega ostarelega in bolnega očeta. “Rumeni tisk si v tej državi očitno lahko dovoli vse”, je zapisal. Piše Nova24TV.


Preberite tudi:

Je Golobu stopila na žulj? Levi novinarji, naj bi nadlegovali Nino Krajnik?


V zavajajočem članku, ki ga je sproduciral levi pljuvalnik Reporter je Krajnikovo v članku napadel tudi z obtožbami, da je bila Krajnikova nasilna do svojega partnerja in očeta, kar pa Balažic v pismu zanika in zatrjuje, da je “policijski zapisnik glede družinskega spora lahko kvečjemu ponaredek”, ki ga je v preteklosti že zanikal, in da je njegov oče v zdravstveno slabem stanju in da ni zmožen podajati kakršnekoli izjave.

Kako poroča lažnivi Reporter pa smo v našem portalu že velikokrat zapisali. O tem mediju si lahko ustvarite svoje mnenje:

Reporter žaljivo nad “desne” medije? Izbrali smo Reporterjeve laži!

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
67%
5.4km/h
75%
10°C
11°
8°
9°
Fri
8°
Sat
5°
Sun
5°
Mon
7°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.