delo medijem
delo

Tranzicijska levica glede na prve odzive v medijih že trepeta pred neodvisno preiskavo, za katero se je zavzel premier Janez Janša.

Levosučnim medijem se tresejo hlače?

Resnica boli! Po reakciji levosučnega političnega medija, ki sliši na ime Delo, in ki redno predvaja vsa njihova občutja in strahove, pred to res grdo vlado, predvsem pa zvesto nasprotuje tako rekoč vsemu dobremu, kar za to državo naredi aktualna vlada Janeza Janše. Tudi sedaj ne bi zagnali takšnega odpora, če jih ne bi bilo strah. Seveda tega ne počno kot huligani, ampak uglajeno, kot se za takšen “transparenten” in “profesionalen” medij spodobi.

“Vmešavanje Bruslja je lahko dvorezen meč. Uspešnost evropskih intervencij je vprašljiva, še posebno če bi v slovenski politiki spodbudila občutek, da EU ni del rešitve, ampak del problema,” so danes zapisali v levosučnem časniku Delo, kjer jih skrbijo razni “občutki” znotraj slovenske politike. Seveda se skuša zamajati prepričanje vlade v smiselnost intervencije neodvisne komisije iz Bruslja, ki bi razkrinkala vso gnilobo naših osrednjih medijev. Skratka, gre za manipulacijo z ustvarjanjem ozračja strahu, s strani tistih medijev, ki se v resnici sami bojijo.

“Neodvisnim” levosučnim medijem (delo in ostali…) očitno ne bo dolgčas. Strah je velik in imenuje se Janez Janša! levo korito pa je vse bolj prazno!

PM