..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Ropar kioska je očitno kadilec

Fotografija je simbolična.

V noči na soboto je bilo v Mariboru vlomljeno v kiosk. Neznani storilec je s primernim orodjem odprl vrata kioska in vstopil v notranjost. Tam je z gasilnim aparatom razbil blagajno in iz nje ukradel 900 EUR denarja.

Očitno pa to ni bilo dovolj, saj je iz kioska odnesel še cigarete različnih znamk. Z dejanjem je lastnik oškodoval za okoli 7500 EUR. Policisti so opravili ogled kraja dejanja, za izsleditev storilca pa še zbirajo potrebna obvestila. So sporočili iz PU Maribor.

MZ

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
52%
1km/h
0%
6°C
9°
5°
7°
Wed
4°
Thu
8°
Fri
8°
Sat
7°
Sun

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.