V Mariboru koncert domoljubnih pesmi

Koncert domoljubnih pesmi, ni kar tako. Sploh če na koncertu pojejo odlični pevci in glasbeniki. Domovinsko društvo generala Rudolfa Maistra Maribor koncert organizira v sredo, 10. oktobra 2018, ob 19. uri v Narodnem domu Maribor.

Društvo koncert namenja vsem, ki še vedno negujejo spomin na znamenite in zaslužne Slovence. V ta namen bodo nastopili Prifarski muzikanti in njihovi programski gostje: Vokalna skupina Kresnice, vokalna skupina Fantje na vasi KUD Rače, Dada Kladenik in Trobilni trio. Povezovalec programa bo Stane Kocutar.

Gre za koncert prave domoljubne slovenske pesmi in besede. zato na koncert povabite sorodnike, prijatelje in znance. Polna dvorana bo dokaz, da se Maribor zaveda zgodovinskega dejanja generala Maistra, njegovih borcev in podpornikov.

Vabljeni domoljubi! Pridite!

slika. Domovinsko društvo generala Rudolfa Maistra Maribor

MZ

 

 

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.