RTV-jeva Evgenija Carl preko družbenih omrežij napadla Milana Kreka

Eugenija carl , častno razsodišče
Eugenija carl, slika: v fokusu

V svojem novejšem zapisu se novinarka nacionalne televizije RTV Eugenija Carl grdo spravlja nad direktorja NIJZ Milana Kreka. Uslužbenka javne hiše uvodoma ugotavlja, da se s Krekom poznata že desetletja, saj sta oba iz Pirana.

EUGENIJA CARL PREKO DRUŽBENIH OMREŽIJ NAPADLA MILANA KREKA

carlova se je v bistvu postavila v bran Zlatanu Čordiču Zlatku, kot da ni nič narobe s tem, ko je Milana Kreka nadlegoval in mu postavljal vprašanja, kot novinar, pa to niti slučajno ni.

“Milan, kaj se ti je zgodilo? Kako si postal aparatčik, ki ne vidi več ljudstva? Od kdaj hodiš po cesti in odrivaš ljudi od sebe? Ki te sprašujejo in si jim ti s svoje pozicije dolžan odgovarjati. Če te vprašajo enkrat, si dolžan. Če te vprašajo petkrat isto vprašanje, si dolžan. In stotič si tudi dolžan. Ti pa si se najprej odločil, da boš kar izginil, nato pa še bežiš. Pred pevcem, ne kriminalcem iz podzemlja. Raperjem, nadležnim in zoprnim kot driska, a totalno nenevarnim,” je na Facebooku zapisala novinarka nacionalne televizije Eugenija Carl in se grobo znesla nad direktorjem NIJZ Milanom Krekom, ki ga označuje kot svojega nekdanjega kolega.

Primitivizem novinarke nacionalne televizije. Tiste televizije, ki jo plačujemo vsi državljani. In posledično plačujemo tudi novinarko Evgenijo Carl. Gre za novo sramoto nacionalne televizije. Preberite si kaj je “kvazi” novinarka zapisala:

O tem, kdo je na družbenem omrežju “zopern” kot driska, pa bi se dalo razpravljati, kajne Evgenija?

Več si lahko preberete TUKAJ

PM

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.