RTV triki? Bildajo Goloba, Povežimo Slovenijo pa v drugi plan?

TV, RTV SLO televiziji
slika: twitter
Poročanje na RTV! Bildajo Goloba, za Povežimo Slovenijo jim ni mar?

Po tem, ko na nacionalni televiziji, bildajo levega odrešenika Roberta Goloba, pa na drugi strani gibanju Povežimo Slovenijo ne namenijo skoraj nič programskega časa.

Goloba bildajo, koalicijo Povežimo Slovenija pa puščajo ob strani

Skoraj, kot bi bil božanstvo, na naši nacionalni televiziji bildajo Roberta Goloba in njegovo Gibanje Svoboda. Medtem pa koaliciji Povežimo Slovenijo, ki je napovedalo kandidaturo na volitvah namenjajo nič, ali zelo malo programskega časa. Če smo čisto iskreni. Tako Golobovo Gibanje Svoboda, kot koalicija Povežimo Slovenijo sta novost letošnjih volitev, tako, kot tudi druge nove stranke, kot so RES.nica, LIDE, Vesna, Naša dežela in še nekaj teh, a le Golobu se namenja vsa (ne)potrebna reklama, ali po domače bildanje svojih.


“Mediji, ki so ustvarili Zares, Pozitivno Slovenijo, Stranko Mira Cerarja in Listo Marjana Šarca, skušajo ponoviti uspešno zgodbo z Gibanjem Svoboda,” izpostavlja urednik tednika Domovina Tino Mamić. A po njegovem bo, ker gre za že peto ali šesto ponovitev, učinek gotovo manjši.

Na novinarske trike, pri predstavljanju političnih strank, na nacionalni televiziji je opozoril tudi Uroš Urbanija, direktor Urada vlade za komuniciranje in zapisal: “Pa še Odmevi, ki jih je vodil Igor E. Bergant: (Ne)sestanek  KUL z Golobom je bil dovolj za začetek Odmevov, Povežimo Slovenijo pa je dobil 14. minuto po nekem dolgočasnem intervjuju. Taki mali triki velikih televizijskih mojstrov.”

Zakaj potem plačevati naročnino na RTV, če pa imajo neenakopraven odnos do različnih ljudi in strank?

VREME

Maribor
oblačno
86%
2.1km/h
91%
23°C
24°
21°
22°
Sun
21°
Mon
21°
Tue
21°
Wed
19°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.