Rupar: “Če se z nami ne boste pogovarjali, bomo ohromili glavno avtobusno postajo!”

shod upokojencev

Levi vladajoči ignorirajo pogovore z Inštitutom 1. oktober. Na prošnje se na odziva na predsednik Robert Golob, ne predsednica Državnega zbora Urška Klakočar Zupančič, ne minister Luka Mesec.

Upokojenci so najbolj ranljiva skupina v Sloveniji. Med njimi je veliko takih, ki zelo težko živijo in se preživljajo iz meseca v mesec. Inštitut 1. oktober je prezrla tudi predsednica države Nataša Pirc Musar. V inštitutu so nad potezami ignorance izredno ogorčeni. Še posebej zato, ker za njimi stoji več 10.000 glava množica obupanih ljudi.

Vlada Roberta Goloba se pogovarja z vsemi le nas upokojence želi izstradati do smrti. Namenoma se ne pogovarja o dvigu pokojnin, ustreže vsem drugim, le vas želi dobesedno čimprej pokopati! Ravno zato bo četrti shod upokojencev 3. Maja 2023 ob 15. uri na avtobusni in železniški postaji v Ljubljani pred kipom generala Rudolfa Maistra Shod in poti “ogleda stavb” na tem področju bomo prijavili shod,” so zapisali v Inštitutu.

V kolikor do pogovorov ne bo prišlo, bodo upokojenci, ter ustali udeleženci shoda, ohromili promet okoli glavne avtobusne postaje, oziroma promet v strogem centru mesta Ljubljane.

Prvi oktober obenem vabi vse, da se jim pridružijo v tem boju.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.