Za vikend nas čaka izrazita vremenska sprememba

slika: pixabay

Vroči dnevi so za nami, pa čeprav se poletje še ni poslovilo, nas čaka za vikend izredno spremenljivo vreme, saj pričakujemo izrazit prehod hladne fronte v letošnjem poletju.

Vremenoslovci so Podravje obarvali rdeče To pomeni da bo v noči iz petka na soboto in v soboto čez dan padla zelo velika količina padavin.

NAPOVED ZA MARIBOR IN OKOLICO: Možne so močnejše krajevne nevihte. Lokalno so možni močnejši nalivi, močnejši piš vetra in udari strel. Dež lahko poškoduje posevke. Ob hudourniških vodotokih so možne poplave. Udari strel lahko zanetijo požare. Počakajte na varnem mestu v zgradbi, na prostem poiščite zavetje v zgradbah ali v vozilu. Med nevihto se ne zadržujte pod drevesi ali daljnovodi, udar strele je smrtno nevaren! Ne zadržujte se v bližini hudourniških vodotokov. Ne parkirajte pod drevesi.

V nedeljo se bo tudi močno ohladilo, temperature čez dan naj nebi bodo presegle 15°C. Proti koncu naslednjega tedna bo spet topleje.

Previdnost velja tudi na cesti, saj bodo ceste mokre in spolzke, vidljivost pa zmanjšana. Previdno vam želimo tudi s portala e-Maribor.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.