Saj ni res pa ja! Sin naj bi dolga leta prikrival materino smrt in dvigoval pokojnino?

Policija, policistI,policija vnukinja

Na območju Ljubljane so policisti v enem od stanovanj odkrili truplo 97-letnice in ugotovili, da je bila oseba že več let mrtva.

Sin naj bi dolga leta prikrival materino smrt in dvigoval pokojnino

[color-box color=”blue”] Konec preteklega tedna so bili policisti obveščeni, da svojci pogrešajo 97-letno žensko z območja Ljubljane. V razgovorih je bilo ugotovljeno, da naj bi zanjo skrbel 67-letni svojec, ki preostalim svojcem že več let onemogoča stike z njo, so sporočili iz ljubljanske policijske uprave, piše portal Utrip Ljubljane.[/color-box]

Policisti so pri nadaljnjem zbiranju obvestil ugotovili, da je bila oseba najdena mrtva v enem od stanovanj na območju Ljubljane. Vzrok za smrt še ni znan, naj bi pa smrt po informacijah policije nastopila že pred nekaj leti. Osumljeni 67-letnik je svojcem ves ta čas lažno prikazoval, da je oseba živa, prav tako je bil pooblaščen in je dvigoval njene prihodke. kot piše 24ur, da naj bi šlo neuradno za sina, ki naj bi v stanovanju več kot šest let skrival truplo svoje matere, svojcem pa naj bi ves ta čas lagal, da mama ne želi imeti stikov z njimi.

67-letnemu osumljencu je bila zaradi suma kaznivega dejanja skrunitve trupla, povzročitve smrti iz malomarnosti in goljufije odvzeta prostost.

PM

VREME

Maribor
delno oblačno
95%
1km/h
30%
11°C
12°
10°
12°
Sat
12°
Sun
13°
Mon
14°
Tue
12°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.