Saj ni res. pa je! Eugenija Carl, nasprotnica Janševe vlade, se huduje nad Golobovo vlado?

Eugenija Carl, zajem slike

Saj ni res pa je. Evgenija Carl, novinarka, ki je z mislijo še vedno v prejšnjem režimu, se huduje nad Golobovo vlado, tisto vlado, katera je tudi njej po godu?

Domovom za starejše občane (DSO) vlada ne bo več subvencionirala stroškov, zato bodo v večini domov za starejše dvignili cene oskrbnin. In tu se začnejo težave Eugenije Carl. Tiste novinarke iz RTV-ja, ki se vedno postavlja na stran levega političnega polja. Zagotovo Carlova ni bila zadovoljna z vlado Janeza Janše, ob lanski zmagi Roberta Goloba, pa je zagotovo še dolgo plesala. A je očitno tudi za njo prišlo spoznanje, da ni vse zlato, kar se sveti.

Užaljena Carlova, očitno ne more več. V domu za starejše za svojo mamo namreč plačuje mesečno 1445 evrov. “Za tri spasirane enolončnice, puding in pol litra čaja dnevno. Vrednost: stavim vse, kar imam, da vse našteto ne presega 5 evrov,” je dejala. “Doplačilo kopalnice, ki je ne uporablja. Za pet higienskih pripomočkov dnevno in eno tedensko kopanje. Za storitev, ki bi nasploh povsod lahko bila boljša, pa se osebje trudi, nič ne rečem, ampak normativi, pomanjkanje kadra, ker sramotna plačila” nadaljuje Carlova. “In še se bo dražilo,” je dejala.

»Kam še s cenami!? Kam!? Do kod, da vas bo vse skupaj vsaj malo sram!? Država, j… se!« je zaključila Carlova. Ja Eugenija to kar ste volili, to ste dobili.

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.