Urošu Slaku ukinili oddajo na POP TV. V oddaji ni mogel brez Janeza Janše?

Oddaja Ena na ena, zajem slike POP TV.

V svobodi očitno na največjo komercialno televizijo prihajajo spremembe. Sedaj ni potrebno več udrihati po Janezu Janši, to je bil namreč Slakov najbolj priljubljen stavek v ukinjeni Slakovi oddaji Ena na ena.

Po zgolj letu in pol so konec decembra lani na POP TV po tihem ukinili dobro gledano pogovorno oddajo Ena na ena, ki jo je urejal in vodil Uroš Slak. Tako so se odločili, čeprav naj bi se oddaja uvrščala po gledanosti tudi med prvih pet oddaj na tej TV. Za ukinitev se je vodstvo PRO Plusa odločilo v imenu »rezanja stroškov«, kar so od njih zahtevali češki lastniki, pravijo. 

Oddaja, kjer se je “bruhalo” po predsedniku vlade Janezu Janši. To je bil tudi najbolj znani stavek voditelja. Verjetno se mu je Janša prikazoval še v sanjah. Ko je Slak gostil Niko Kovač je ime Janez Janša spregovoril najmanj 100 krat v eni sami oddaji?

Očitno ni več zanimivo neprestano omenjati ime Janeza Janše. Sedaj nam vlada nekdo drugi, njega pa se je ne sme blatiti?

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.