Saj ni res pa je. Glavni “anticepilci” in zagovorniki Rusije, gredo Evropske volitve

Zoran Stevanović s sliko Putina

Bližajo se evropske volitve in ljudi, ki bi se radi prebili v Evropski parlament je vse več. Tudi zaradi plače 15.000 evrov. Očitno imajo nekateri “anticepilci” po tem velike želje.


Na tokratne evropske volitve se podaja tudi stranka Resnica Zorana Stevanovića. Tistega Stevanoviča, ki je vabil “anticepilce” na neprijavljene shode, kjer so udeleženci delali škodo po Ljubljani. Seveda pa mestni svetnik MO Kranj Stevanović ni kar tako. Je tudi simpatizer agresorske Rusije,.

Na družabnih omrežjih krožita fotografiji, kjer ta ponosno z ramo ob rami stoji poleg nekdanjega in aktualnega ruskega veleposlanika v Sloveniji ter ob portretu ruskega agresorja Vladimirja Putina. In vprašanje je, ali Rusko agresijo podpirajo tudi “znani” obrazi, ki kandidirajo na strani stranke Resnica?

Sicer pa so na listi glavni anticepilci in nekateri tudi levičarski fanatiki. Poleg predsednika Zorana Stevanovića je namreč mogoče na listi med drugim najti novinarko nekdanjo dopisnica Dela iz Ruske federacije Polono Frelih, igralko Tanjo Ribič, pisatelja in kolumnista Branka Gradišnika in zdravnika Sabino Senčar in Stanka Pušenjaka. Vseh se lahko spomnimo po nasprotovanju covidnim ukrepom, sedaj pa so postali nosilci teorije zarot, da je za vojno v Ukrajini kriv Zahod? Piše portal Nova24TV.

Naj to pošlje Slovenija v Bruselj?

Kaj nista že dovolj sramote v Bruslju, Sloveniji naredila Tanja Fajon in Ljudmila Novak?

 

VREME

Maribor
delno oblačno
54%
5.1km/h
40%
25°C
27°
23°
24°
Sat
15°
Sun
14°
Mon
17°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.