Zaradi oddaje “Delovna akcija” spet huda kri. Gledalce razburil “znanec” črnih kronik?

zajem slike / Delovna akcija, POP TV

Oddaja Delovna akcija, kjer ekipa prenavlja stanovanja vsakokrat bolj razburja ljudi. Gre sicer za dobro namerno akcijo, ki pa daje slutiti, da niso pomoči vedno deležni tisti ki ZARES potrebujejo pomoč?

Tokrat je gledalce razburila oddaja, ki je bila posneta na Gorenjskem v naselju Dovje pri Mojstrani. Med njimi je bila tudi gospa Ljubica, ki ji je Delovna akcija prenovila lastniško stanovanje. V zadnjih dveh oddajah, ki smo ju spremljali, pa se je na vratih hiše, ki jo je obiskala ter vse do zidov prenovila Delovna akcija, prikazal obraz Ljubičinega sina Boštjana Kersnika, ki je ekipi odprl vrata. 

Kersnikova prisotnost v oddaji je, kot je razbrati v komentarjih na internetu pa tudi v nabiralniku portala Slovenske novice, vzbudila ogorčenje posameznic in posameznikov, ki poznajo Kersnikovo preteklost. V preteklosti naj bi storil več dejanj poslovne goljufije, obsojen je bil na dve leti zapora. Svojo kazen je že davno odslužil – stari dolgovi pa bi lahko bili drugačna zgodba. Pod članki različnih medijev o prenovi pri Ljubici so se namreč pojavili komentarji nekaj bralk, ki trdijo, da svojega denarja niso dobile nazaj: »Mene zanima samo, kje je moj denar,« se sprašuje Jožica pod enim izmed člankov. Ni edina, saj Sandra pravi, da ji »je dolžan še denar«. Pišejo Slovenske novice.

Prenove sta bili sicer deležni mati in sestra Boštjana Kersnika. A ker očitno v oddaji (spet) niso preverili s kom imajo opravka, so po nepotrebnem ponovno razburili gledalce.

video; POP TV / Delovna akcija


Preberite tudi:

TV oddaja “Delovna akcija” spet buri duhove. Izrečenih naj bilo veliko laži?


 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.