Saj ni res, pa je. Ministrica Švarc Pipan, bo lastni vladi gledala pod prste!

Dominika Švarc Pipan, zajem zaslona
Dominika Švarc Pipan, zajem zaslona

Pravosodna ministrica Švarc Pipanova očitno ne ve, kaj je njeno delo na ministrstvu za Pravosodje. Kot, da nebi bila del ministrske ekipa vlade Roberta Goloba, bo lastni vladi gledala pod prste.

Take neumnosti pa še ne. ministrica Golobove vlade Dominika Švarc Pipan, bo lastni vladi gledala pod prste  v primeru novih omejevalnih ukrepov zaradi epidemije vladi gledala pod prste. Naklonjena je tudi ideji, da bi za abolicijo postopkov, ki so bili sproženi zoper posameznike v času covida-19, sprejeli poseben sistemski zakon. “Če bodo potrebni novi omejevalni ukrepi za zajezitev širjenja koronavirusa, bo moje ključno vodilo zagotoviti, da so ukrepi sprejeti skladno z načelom zakonitosti ter da predstavljajo zakonit in sorazmeren poseg v človekove pravice,” je dejala

Ministrica, ki bi se morala ukvarjati s pravosodje se torej ukvarja z zdravstvom? Očitno misli, da je lahko prav vse. Zdravnica za pljučne bolezni, direktorica NIJZ, ministrica za zdravje in očitno še marsikaj drugega, očitno prava “super ženska”.

Take super ženske, kot je “nevljudna” ministrica Dominika Švarc Pipan težko najdete na zemeljski obli. Očitno so pri stranki Socialnih demokratov iznašli presežek.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
34%
4.1km/h
0%
34°C
35°
33°
34°
Thu
21°
Fri
17°
Sat
15°
Sun
15°
Mon

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA