Saj ni res, pa je. Ministrica Švarc Pipan, bo lastni vladi gledala pod prste!

Dominika Švarc Pipan, zajem zaslona
Dominika Švarc Pipan, zajem zaslona

Pravosodna ministrica Švarc Pipanova očitno ne ve, kaj je njeno delo na ministrstvu za Pravosodje. Kot, da nebi bila del ministrske ekipa vlade Roberta Goloba, bo lastni vladi gledala pod prste.

Take neumnosti pa še ne. ministrica Golobove vlade Dominika Švarc Pipan, bo lastni vladi gledala pod prste  v primeru novih omejevalnih ukrepov zaradi epidemije vladi gledala pod prste. Naklonjena je tudi ideji, da bi za abolicijo postopkov, ki so bili sproženi zoper posameznike v času covida-19, sprejeli poseben sistemski zakon. “Če bodo potrebni novi omejevalni ukrepi za zajezitev širjenja koronavirusa, bo moje ključno vodilo zagotoviti, da so ukrepi sprejeti skladno z načelom zakonitosti ter da predstavljajo zakonit in sorazmeren poseg v človekove pravice,” je dejala

Ministrica, ki bi se morala ukvarjati s pravosodje se torej ukvarja z zdravstvom? Očitno misli, da je lahko prav vse. Zdravnica za pljučne bolezni, direktorica NIJZ, ministrica za zdravje in očitno še marsikaj drugega, očitno prava “super ženska”.

Take super ženske, kot je “nevljudna” ministrica Dominika Švarc Pipan težko najdete na zemeljski obli. Očitno so pri stranki Socialnih demokratov iznašli presežek.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.