Saj ni res, pa je. Poglejte kaj sta gospoda delala na Gorenjski avtocesti (video)

zajem slike, družabno omrežje facebook

Včeraj  okoli 13.30 se je pri izvozu Vodice v smeri Ljubljane zgodila prometna nesreča, v kateri je bila udeležena voznica osebnega vozila. Avtocesta med priključkoma Brnik in Vodice proti Ljubljani je bila zato nekaj časa zaprta. A poglejte kaj se je med tem, ko so avtomobili stalo dogajalo na cesti.


Med te, ko je bila avtocesta zaprta sta si namreč dva neznanca privoščila, da si malo pretegneta noge si se sprehodita po avtocesti.

To je sporočilo ogovornih na avtocesti:  “Firbec’ in izstopanje iz vozil je smrtno nevarno početje na avtocesti. Video je nastal ob današnji krajši zapori gorenjske avtoceste, kjer je prišlo do trčenja. Neučakanost teh dveh gospodov bi kaj hitro povzročilo novo tragedijo. Kje je njun avto, stoji na mestu, medtem ko promet steče? Povzroča še dolgotrajnejši zastoj? Samo zbranosti voznikov se lahko zahvalimo, da sta z avtoceste odšla v enem kosu.  Ne izstopaj iz vozila na avtocesti!” 

Video: FB skupina Ustvarimo Reševalni PAS na avtocestah

VREME

Maribor
pretežno oblačno
62%
2.5km/h
80%
30°C
31°
28°
30°
Sun
19°
Mon
21°
Tue
20°
Wed
21°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.