Saj ni res, pa je! Poglejte si to šlamastiko POP TV, zaradi katere se smeji vsa Slovenija

zajem slike: POP TV/24ur

Naša največja komercialna TV si večkrat dovoli narediti šlamastiko. A to kar so si dovolili tokrat pa presega zdrav razum novinarstva. Še posebej, če je bilo to narejeno namerno!

Oddaja 24 ur si tokrat zasluži eno veliko grajo za prispevek, ki je govoril o operaciji Roberta Goloba. Predsednik vlade je bil namreč operiran (verjetno preko vrste) za kilo, kateri drugače pravijo tudi hernija oz.  pruh. 

 Javnost je bila s strani vlade o Golobovi operaciji obveščena, kot da bi mu zdravniki operirali najmanj glavo. Sporočili so, da so mnogi zdravniki prišli na delo predčasno, drugi ostali po dežurstvu, da so lahko PV nudili zdravljenje. In to, ne boste verjeli za operacijo dimeljske kile. Kot pravijo viri iz UKC, so zaradi njega izpraznili tudi sobo, kjer je počival po operaciji.

Televizija POP TV, je v oddaji 24ur, pa je šla še dlje. Namerno ali slučajno? V omenjeni oddaji so prebirali novico, o Golobovi operaciji, ki jo je predsednik vlade prestal uspešno, naložili celo sliko predsednika vlade z bolniške postelje, v napisu spodaj pa dodali povsem drugo novico, ki se je pripetila v Maribor, ko je nekdo streljal na paciente.

Ob tej šlamastiki, ki je nasmejala Slovenijo, se sprašujemo, ali je le-ta nastala načrtno ali slučajno. Pri tej novici gre namreč slutiti, da je nekdo streljal na predsednika vlade. se je s tem nejevernim Tomažem zasmilil?

Po sliki in naslovu sodeč, pa bi lahko dejali, da je bil Golob nastanjen v psihiatrični bolnišnici v Mariboru?

video. POP TV /24ur

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.