Saj ni res, pa je. Predsednica DZ spet na Dunaj, a tokrat z avtomobilom.

falkon, urška klakočar
fotomontaža, slika Nova24TV

Končno je kapnilo tudi predsednici Državnega zbora Urški Klakočar Zupančič, da je potrebno tudi če si na vladi, včasih tudi varčevati? Tokrat se je na obisk na Dunaj odpravila z avtomobilom, a bo obisk potekal kar dva dni. Piše portal N1.

Po burnih odzivih na novoletni obisk Dunaja z vladnim letalom falcon se predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič v tem tednu znova odpravlja v avstrijsko prestolnico, tokrat z avtomobilom. Ali bo odpravila v teh dneh tudi tisti bilateralni 4 uri pogovor, ki ga ni opravila na novega leta dan, ni znano. Bo pa namesto enega, na Dunaju ostala kar dva dni. Vse na denar davkoplačevalcev. 

Klakočarjeva je bila namreč povabljena na obisk odprtja prenovljenega parlamenta, ki je sicer enodnevni dogodek – na katerega bi predsednica DZ spet potovala s falconom – zdaj podaljšali v dvodnevnega. Proti Dunaju se bo tako že v sredo odpravila z avtomobilom, spotoma se bo ustavila v Gradcu, kjer bo opravila srečanje s predstavniki slovenske manjšine, nato bo v avstrijski prestolnici prespala, se v četrtek udeležila otvoritve parlamenta in se potem z avtomobilom vrnila v Ljubljano. Kakšen lep izlet!

Je pa zadeve s takimi in podobnimi izleti pojasnil nekdanji notranji minister Aleš Hojs.

Saj bi mogoče predsednica parlamenta parlamenta za vožnjo na Dunaj izbrala vlak, tako bi se vozila kar 6 ur. Ampak zakaj nebi izkoristila še malce izleta v Avstrijo, vprašanje kdaj bo spet imela tako priložnost.

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
69%
1.8km/h
0%
-2°C
2°
-3°
-1°
Sun
-3°
Mon
-4°
Tue
-3°
Wed
-3°
Thu

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA