Saj ni res, pa je! Pri svobodi na koncu našli Šarca, ki bi šel v Evropo

Marjan Šarec
Humorist Serpentinšek,(zajem slike)

Zveni, kot neslana šala. Po tem, ko Svoboda, največja stranka v Državnem zboru, ni uspela najti ljudi za Evropske volitve, so omrežili kar Marjana Šarca, ki je na državnozborskih volitvah že enkrat sramotno končal.


Gibanje Svoboda  je na festivalu stranke predstavilo kandidate za evropske volitve. Komaj so našli devet kandidatov, po tem, ko so dobili kar nekaj košaric.  Nekaj nejevernih Tomažev se je vendarle našlo. Med njimi direktor postojnske porodnišnice Aleksander Merlo, ki naj bi mu obljubili celo prvo mesto na listi. Na listi naj bi bila šele tretja, ne preveč delavna evropska poslanka Irena Joveva in celo njen nekdanji šef propadle LMŠ, zmagovalec metanja puške v koruzo Serpentinšek –  Marjan Šarec. Našel se je tudi državni sekretar v kabinetu premierja Vojko Volk.

Na listi bodo med omenjenimi tudi  poslanci Svobode Janja SlugaTamara Vonta in Uroš Brežan, predsednik strankinega podmladka Matej Grah, in sešna poslanka po svojih izjavah o krogcih in kvadratnih metrih Maša Kociper.

Vau… To je vse, kar Svoboda premore? 

VREME

Maribor
oblačno
94%
3.1km/h
97%
16°C
16°
15°
15°
Tue
14°
Wed
11°
Thu
11°
Fri
11°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.