Stranka SDS že pred rokom zbrala zadosti podpisov za tri referendume.

Stojnica za zbiranje podpisov v Mariboru

Stranki SDS je uspelo. Zbrali so dovolj podpisov volilcev za referendume o zakonih o dolgotrajni oskrbi, vladi in RTVS.

Stranki SDS je že prejšnji teden uspelo zbrati 40.000 podpisov zoper tri, škodljive zakone za državljane. Na stojnicah je bilo v mesecu dni živahno. Še posebej v Mariboru, kjer stojnica ni smela biti postavljena pred upravno enoto, ampak na 200 metrov oddaljenem Trgu svobode. Vsi, ki so na posebnih listih izrazili svojo voljo na stojnicah, so le-te morali še overiti na upravni enoti in overjene lističe prinesti nazaj na stojnico. Kljub temu, temu bi lahko rekli celo nagajanje, stojnica na Trgu svobode ni nikoli samevala. Glasove sta oddala tudi najmlajši Matija, ki je le dan pred tem dopolnil 18 let in najstarejši Stane, ki bo kmalu dopolnil 101-leto. Si je pa zato stojnico vsem na očeh, lahko pred občino Maribor lahko postavil župan Saša Arsennovič, ki zbira podpise za vnovično kandidaturo za župana.  

Po preštetju overjenih podpisov, katerih je po neuradnih podatkih krepko čez 40.000, bo Državni zbor določil, kdaj bodo ljudje lahko odšli na volišča. po neuradnih podatkih, naj bi bilo to 13. novembra.

Novi Mustang MACH-E - Podjetje Avtomobili P.R. d.o.o. uspešno deluje že od leta 1990, kar pomeni, da je bilo med prvimi prodajalci vozil v samostojni Sloveniji.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
megla
92%
0.5km/h
100%
-0°C
2°
-2°
2°
Wed
2°
Thu
3°
Fri
2°
Sat
1°
Sun

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA