Voznik avtobusa do smrti povozil 6 letnega otroka! Tu so podrobnosti!

Foto: Pixabay

Tragedija, ki je pretresla Škofja loko.se je zgodila včeraj, v torek v popoldanskem času. Na kraju nesreče je umrl komaj 6 letni otrok.

 

Po do sedaj znanih podatkih, se je pri speljevanju z avtobusne postaje zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik avtobusa in otrok. Otrok je zaradi hudih telesnih poškodb na kraju umrl.

 

Policija je zdaj razkrila podrobnosti nesreče. In sicer se je zgodila v torek ob 14.09 v naselju Puštal v občini Škofja Loka. 49-letni voznik avtobusa je ustavil vozilo na postajališču ter je nato pri ponovnem vključevanju v promet trčil v 6-letnega potnika in ga povozil. Otrok je zaradi hudih telesnih poškodb na kraju umrl. Prvo pomoč mu je nudilo zdravstveno osebje, a je bilo prepozno.

 

Policisti so opravili ogled kraja nesreče, ki sta se ga udeležili tudi preiskovalna sodnica in državna tožilka. Policija nadaljuje z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah nesreče in za voznika avtobusa vodi postopek v smeri kaznivega dejanja zoper varnost javnega prometa. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

 

Ob tej res tragični nesreči, družini nesrečnega fanta, izrekamo iskreno sožalje.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.